lørdag den 22. december 2012

Efter Snowboard

 
Drengene har været til snowboard ved tøsebakken, de har ikke sat liften endnu, men de fortalte at det gør det her i weekenden, tror de glæder sig og det er dejligt efter sådan en tur udenfor, der var -12 grader og de har været væk en time, Mark her med sin kammerat Aqqaluartaa :)

Alle mine kære hjemme

 
her alle tosserne, banditterne og trutlelut hygger sig og min søde svigermor :)

 
og drengene sidder og spiller :)

Sidste skoledag for børnene

 
21. dec. Naja har sagt at de har folkedans kl. 11 og vi skyndte os at køre ned til hallen, men nåede ikke at se det :( vi var heller ikke det eneste der kom forsent, ej hvor ærgeligt at vi ikke nåede det.
 

Julefrokost 2012

 
en rigtig hyggelig julefrokost, var sammen med AMS A/S igen i år, så mig og Rachel ikke føler os alene, der var en billet hvor man kan købe for 550 kr. med tag selv bord og 5 genstande, det er egentlig meget fint og lækkert.
og tak for sidst
 
 
det var rigtig dejligt hvor manden har også julefrokost den dag, han sad sammen med alle sine kollegaer længere henne, men nok til vi kan kigge på hinanden :) det er længe siden vi har været ude sammen og det er rigtig hyggeligt :)

15. dec. bagedag hos damerne

 
vi fik hver pose med hjem, jeg har lavet nissekager med forskellige forme, hjerte, stjerne osv, K har lavet Palaannguit og V har lavet sin mors opkrift.. småkager med rosiner.
S var til sin fætters begravelse, hun kom senere på dagen, vi kondolere.
og stort tillykke til min svigermor som havde fødselsdag den 15. dec. :)