fredag den 11. september 2009

kuk i besøgende

Jeg tror der har været kuk i min "besøgende tæller" den 09.09.09 var der 2850 besøgende og dagen efter 10.09.09 var der 11895 besøgende, jeg tror ikke der har været så mange på en dag, hvis man regner det ud har der været 9045 besøgende på een dag..

regn og blæsevejr



Det er fredag og snart week-end. Vi skulle egentlig sejle til hytten, hvis vejret tillader det... undskyld mig, jeg håber den bliver ved sådan indtil i morgen lørdag, for jeg vil ud med tøserne iaften.. det er længe siden jeg har set dem og jeg glæder mig faktisk, jeg tror de vil i byen bagefter, det må jeg se om jeg også gør. blæs blæs regn regn :-) hihi

Naja

Efter hun har rodet i hendes tøjskab i et styk tid, har hun taget smart tøj på, hun kaldte på os og sagde: Mor, Far jeg er sulten, og hun havde åbnet køleskabet, ja hun fik rugbrød halv 9 om aftenen, hun skal i hvert fald ikke i seng med en tom mave og det gør hun ikke.

passer fars hunde

Mens min far, vores ældste søn og svoger Karldak er på rensdyrjagt passer vi fars hunde, jeg kikker på hr.beier det er dejligt at se ham mens han fodrer hunde, han elsker dyr, han har altid haft kat og det har han stadigvæk, mor passer Pelle i danmark nu, for vi kunne ikke tage Pelle med til grønland da vi flyttede i 2002, Pelle er ligeså gammel som vores forhold 13 år.




mørk vejr

10.09.09 det var blæsevejr og mørk kl. halv fem eftermiddag, mig og Naja kørte ud til Brugsen for at købe ind. Mærkeligt nok ser det flot ud. Tænkte på det tidspunkt.. at komme op i fjeldet og tog billede af byen, det vil også være flot.