lørdag den 5. september 2009

familie hygge lørdag

Resten af familien hygger sig i sofaen efter vi har været i byfesten, vi købte mad udfra og jeg skulle lave små makronkager.




Naja hjælper mig med at lave små makronkager.. hun nyder det :-) hun elsker at hjælpe mig i køkkenet, håber hun bliver ved.








Små makronkager

20 stk
150 gr. margarine
125 gr. sukker
75 gr. rosiner
3 æg røde
1 tsk. kaffe
1 tsk bagepulver
2 dl mel (125 gr.)
3 æggehvider
pisk æggehviderne stive.
rør fedtstof og sukker
kom rosiner, æg, kaffe i og
bland mel, bagepulver og rør det i.
og slå dejen sammen.
og kom dejen i linseforme eller papirforme.
20 min. 200gr

Arnanut kvindeløb 2009

Kvindeløb 2009, mig og en veninde her.






Sammen med min mor hun er fra 45 og jeg selvfølgelig fra hmm hmm.




Gør sig klar til løbet.





Min mor blev nr. 2 i 3 km og jeg ved ikke om jeg blev nr. 5-6.. i 5 km, meget fint synes jeg, for mine medløbere er ret hurtige, jeg var så 5 min. fra Unnga som blev nr. 1 og jeg havde ikke chance for at blive nr. 1 eller 3. Jeg hører der er marathon her den 13. sept., jeg overvejer at komme med til mini marathon, det ser vi, jeg blev nr. 4 sidste år. Den var også hårdt Vi har været i netavisen se HER.

byfest sisimiut

Byfest i Sisimiut, der sker rigtig mange ting, der er også nogle der solgte deres ting f.eks. dvd, video´er, det gjorde Mark også, hr.beier og Naja har hjulpet ham, men han er mere optaget af andre ting, det ser også rigtig spændende ud når man er børn, det har altid været succes når der er havnefest, nu hedder det byfest og vejret var selvfølgelig med os. Nederste billede, Naja står med en lyserød fleecejakke.
Jeg var med til Arnanut Kvindeløb 2009.