tirsdag den 11. maj 2010

Mark skal til

lejrskole, alle eleverne har været spændte
det første hold tog afsted kl. 9:00
og mark´s gruppe skulle afsted kl. 11:00 men var lidt forsinket
den dejlige klasse, vi forældre snakker rigtig godt sammen især de sidste uger, da vi er i gang med at indsamle penge til deres studierejse, det er godt nok om 2 år men jo før jo bedre.
Sender masser af hygge til dig Mark, min store mellemste dreng, jeg spurgt ham om der er nogen piger han synes det er søde eller omvendt, med en genert sødt smil svarer han: "ash" (det ved jeg ikke), han vil ikke sige det, sidste år var det noget helt andet, da jeg spurgt ham fortalte han om Pigen, ja de børn kan hurtig vokse.

må hellere

rette uret på min digital camera, skulle se hvornår jeg havde
taget billeder af dette flotte landskab, der stod 02:16... så meget har jeg ikke været vågen, for det er danmarkstid, så det må være klokken 22:16 (4 timer bagud) der er næsten lyst selv om det er sent om aftenen.

havnens soft is

er bare gode, det tror jeg også hr.beier synes
OG MIN FRØKEN BEIER ER LIGESÅ TILFREDS :-) Mark var ude og cykle i byen med Minik, så han blev snydt idag, hvis han viste det....

sandsmugler

vi plejer ellers at rydde vejen med en skovl om foråret sammen med naboerne fra andelsboligen, det plejer ellers at være hyggelig, der kommer så meget sand i løbet af vinteren på den stejle bakke og kommunen sørge for at vejen ikke er glat, men de har også sørge for at de får de sand igen, der er kommet en bil som suger sand :-)