søndag den 15. maj 2011

indsamling 7.a vaske biler

denne gang har vi vasket biler, indsamling til 7.a sidste år har vi også vasket biler  og der var banko og i 2009 har vi gjort rent i byen, ej, hvor er de små, de er ikke så gammel der :)

mange lækre kager man kan købe


prøv læg mærke til støvsugeren, den har Amalie i ryggen :)

jeg har stået på vejen med en skilt hvor der står "bilvask" og hver gang der kommer folk forbi reklamere jeg at der er kager og kaffe til salg der over, der er faktisk flere der tog imod, selv 3 Islænde sad i styk tid som om de holder møde :)

en weekend midt i maj 2011

hygge? "halloo, jeg er også her.. min marengskage er fæ´æærdiig...!! hallooo?" :)

den står der stadigvæk, men ikke så lang tid, den blev spist :)

var i byen og hænge en snescooter til salg, min ældste søn snescooter skal sælges, han er i Thule.. men jeg tror ikke den bliver solgt, sæsonen er ved at være ovre.. det varer nok heller ikke længe så hænger der både til salg, men ikke vores :) den glæder vi os til at bruge.. sommer sommer, kommer du? :)

min far ringede torsdag om vi ikke henter torsk nede ved havnen, han har været ude og fiske, jeg tog 6-7 med hjem og hænge nogle til tørre og naboen fam. Sachse fik en stor med hjem og fruen vil lave en stjerneskud og der om fredagen kom hun med en stjerneskud med friske pillede rejer og stenbidderrogn og jeg skal gi dig.. mums mig og hr.beier delt den og den smagte bare dejligt, tak fru Sachse