fredag den 2. oktober 2009

søværnet i sin unge dage

Mig og Vivian har været til kaffemik hos Signe, Inuuteq blev 2 år, imens har hr.beier sat båden op, jeg er ligeså interesseret i både som han, hele min barndom har vi sejlet og jeg har mødt en som er vildt med at sejle og han har arbejdet i en trawler som maskinmekaniker, han har været i søværnet i sin unge dage.

Han har taget pressingen af på båden og sat den på igen efter den er kommet på land, æuf, jeg kunne godt sejle noget mere i år, men må glæde mig til næste sommer, hvorfor har vi ikke købt i første omgang en Trophy istedet for som vi havde tænk, vores første båd er Bayliner, Draco og Finnmaster og har faktisk ikke savnet de andre både for den her har virkeligt det hvad "os lidt mere erfarne" brug for en med Walk around og påhængsmotor. Baylineren havde ikke walkaround og er indenbords, Draco ´en havde ikke walkaround og påhængsmotor og Finnmaster walkaround, indenbords.

sådan Mark, jeg er også stolt af dig


Jeg mailede med en kollega hvor hun stolt skrev at datteren har fået gode karakter og jeg svarer: kaar, tillykke det kan jeg godt forstå du er stolt, lige mens vi har vores børn, igår da jeg kom hjem for at hente min madpakke som jeg har glemt, var vores søn Mark på 11 år igang med at støvsuge i gangen, havde vist en stor spørgsmåltegn i hovedet. Da jeg kom hjem fra arbejde var hele huset støvsuget og ryddet fint op.. om han får 100 kr. for det, jo det skal jeg lige love for han får sin 100 kr. :-) Sådan Mark, jeg er også stolt af dig.