onsdag den 9. september 2009

efterårs farve

Hvornår bliver jeg træt af vores udsigt? Det bliver jeg nok aldrig, jeg kommer til at savne det hvis vi flytter, det håber jeg ikke, men hr.beier har ellers andre planer, andelsbolig beliggenhed er lidt dårlig, han har ikke plads til vores båd og snescooter, der er ikke rigtig parkeringspladser, joo der er en parkeringsplads men kun til bilen. Og den hus han er rigtig, rigtig varm på er der plads til alt som han siger. Håber det ikke.




fuglene rejser

Det betyder efterår, det er blevet koldt og der kommer sne i fjeldtopperne og der er så mange fugle der flyver forbi, prøv læg mærke til gelænderen foran, det er ligesom fuglene hviler sig før deres lange rejse.. Mark sagde, "de rejser til de varme land" ja det er rigtig nok, de skal følge det varme land, måske Danmark? :-)

Pastaer

Hun havde bestilt pastaret dagen før og faren havde taget hakket oksekød, hun tog pastaerne mens jeg forbereder maden og hun tog fryseposer og sagde: jeg skal lige sortere dem.. ja, alt pastaerne er rørt af hendes små hænder, hun havde vasket hænder så er det vel i orden? Jeg lagde hende gøre det.. ja vi har 3 poser pastaer med hver sin farve i skuffen. engang skal vi have de grønne hahaha og det røde :-) min egen tosse 1.




tøseværelse

Skal du ikke rydde op? Nej, fik jeg svar, det var da ærlig svar, jeg er træt.. ok, det er også aften og det har været lang dag, så har man lov til at være træt, når man er hyperaktiv på 15 kg. Hvor er din mobil? Det ved jeg ikke svare hun.. fik ærlig svar igen, hun lyver ikke, har jeg fået at vide fra hendes lære, men nødløgn kan hun bruge en sjældenhed. Hun er god til at huske, hun er vores kalender her i huset og hun elsker pigeting, tøj, sko, mobiler, tasker selv lyserød bærbar vil hun have til jul.. ok, hvad nu hvis hun ikke kan passe mobil? Det kan jo være julemanden er god ved hende den tid den sorg, hvis jeg kender hende kan det være hun vil have en anden ting. Min lille pige.