onsdag den 27. maj 2009


Kronprins Frederik, Kronprins Hakon og Kronprinsesse Victoria er på besøg i Sisimiut, det er lige før der er "kaos" i trafikken, De er i den blå kassebil med mørke rude, man kan slet ikke se Dem, hvor mange har de bodyguard med? Hvor mange personale har de med? Har de hver deres kok? Frisør? hvor meget har de bagage? De kom med dash-7 var den fyldt? jeg kan blive ved og jeg får nok heller ikke svar :o)








Vi spiste stegt/panerer ammassater med persillesovs som hedder lodde på dansk, børnene spiste med god appetit, selv Mathias fra Uummannaq, Mark´s kammerat spiste så meget at de ikke kan røre sig :o) det er første gang i år vi spiser dem, min far har fanget dem.

Vores lille datter har fødselsdag idag, 9 år, hun åbnede sin gave. Men vi holder fødselsdag på lørdag, når storebror Mark har fødselsdag, han bliver 11 år, hvor går tiden dog hurtig. Naja var så ked af det igår aftes da vi gik i seng, hun tænker mere på alt når hun går i seng, det er ligesom tingene kommer frem og hun snakker om alt muligt at livet kan være uretfærdigt, hvorfor børn ikke leger med hende, bare fordi hun er handicappet, hvorfor går Natasja og Nivi hele tiden sammen? Vi kan forklare hende at sådan er livet (hun bruger den meget efterhånden: sådan er livet) og vi forældre kan ikke bestemme at de skal være sammen med Naja.. Jeg fik dårlig samvigtighed fordi vi ikke holdt fødselsdag idag, hun kunne bare ikke forstå det selv om vi vender og drejet det, hun troede jo hun har fødselsdag onsdag og lørdag. Til skolen havde hun isbåd, drink, slikkepind og tips som de skal hygge med, hun fik det bedre.