tirsdag den 24. august 2010

ikke faldet

folk kigger mærkelig på mig, det eneste de kigger efter er næsen, så spørger de: er du faldet? I ville nok også spørge mig om jeg er faldet, nej, jeg har haft "næsvis fremmed" den har kløet så meget at jeg har kradset så der kom sår... har I også ikke haft næsvis fremmed? :-)

mosters 60 år

vi har fejet moster Johanne´s fødselsdag, hr.beier var ikke med, han passer mor, børn og hjemmet som han sagde, jeg skulle på arbejde dagen efter, synes aftenen går hurtig.. havde ringet til min ældste søn (storebror) som sad og så DVD, om han ikke henter mig? jooo det vil han gerne.. var hen og sige tak for en dejlig aften, også sagde de at der kommer grønlandsk mad om lidt om jeg ikke vil spise natmad først.. om jeg vil? Det ville jeg gerne... skyndte mig og ringe til storebror.. svigerdatter Christa tog hans mobil og sagde at han er kørt for at hente mig.. nå, jeg fik ikke de dejlige grønlandsk mad..
  
mine 2 kusiner.. fætter Jaaku til højre

kusine Mia bliver større og større, hende der eeeeelsker børn, vi er spændt på hvad hun "får" om det bliver en dreng eller pige, nogle siger det bliver en dreng og vi siger en pige, spændende, meget spændende.