onsdag den 10. marts 2010

humørsvingninger

trods den dejlig friske vejr og med flotte farver har jeg humørsvingninger og irretation som jeg ikke kan styre for tiden og det er ikke noget jeg er stolt af, synes ikke jeg plejer at være sådan til hverdag, men jeg ved hvorfor jeg har det sådan, det er sempelthen fordi jeg venter på min resultat om jeg består min eksame og det bliver først i næste uge onsdag eller en af dagene her, for der er gået 14 dage og nu nærmer den sig og man bliver spændt, meget spændt for jeg skal bestå og afslutte denne skolesæson, så kommer der selvfølgelig mundtlig eksame, den tid den sår, jeg høre at den er endnu mere svært for jeg havde hørt at der var 2 der havde dumpet den ene 2 gange og den anden en gang, pyha og de er dansker.. deres egen sprog og jeg er grønlænder og min dansk er forfærdelig og nogen gange har jeg en dag hvor jeg snakker sk.. godt dansk og nogen gange noget så forfærdeligt.. :-)
jeg skal prøve hvad jeg kan, er ikke så bekymret endnu



nu til noget helt andet, igår havde jeg vist en forårsfornemmelse, jeg mail til mine veninder, jeg havde lyst til at køre med snescooter ud til naturen og medbringe mad og te med børn... og bare nyde solen og den friske luft, det kunne være så hyggeligt, men veninder mente at det er for tidligt, for koldt, vi blev enige at vi skal være hos Signe når vi når vores sammenkomst og vi blev enige om at vi skal bare spise gode mad og snakke og hygge..

tog nutella

mad istedet for ost med peberfrugt, jeg har fået at vide at jeg har taget på, efter jul har jeg ikke passet på hvad jeg putter i munden, men hvad skal man gøre, når man er glad for mad? Jeg plejer at drikke te med masser af sukker i, og den har jeg sat til side.. joo jeg drak en men synes den smager forfærdeligt, det er ligesom jeg spiser sand, så den er sat til side og drikker mere vand og kaffe. Jeg glæder mig til at jeg skal begynde at løbe, løbe, løbe, og det kan jeg først gøre når sneen smelter.

spise hos forældrene

lørdag, det er længe siden vi har spist sammen,
Vi skulle medbringe mad, det plejer vi at gøre så mor ikke laver mad til 18 mennensker, vi er udvidet med familien, mine 2 niecer, den ene havde sin kæreste med og min nevø Geene og mine 3 børn,
Piki med kæresten Christa kom også.. ja og min lillesøster Kuluk og med manden min kusanaq Karldak
Vi skulle snakke om hvem der skal lave hvad, når mor bliver 65 år 3 maj, vi døtre skulle selvfølgelig hjælpe til og lave kager og mad til den dag, vores mellemste søster som bor i Ilulissat skulle komme med familie til Sisimiut, DEJLIGT, har ikke set dem siden sidste år, ej hvor jeg glæder mig.

jeg skulle havde kartofler, flute og 2 slags salat med, den ene med pastasalat med dild dressing.

der mangler ikke noget.. der var alke, rensdyrsteg og Kuluk havde covette steg med og flødekartofler og mor lavede brunede kartofler, der var så meget rester at vi kom ud og spise igen søndag :-)