Marengsbunde
3 æggehvider
150 g sukker (knap 2 dl)
Fyld
3 dl piskefløder
3-4 tsk flormelis
1 ½ creme fraice 38 %
1½ el. 2 æbler
evt. karamel
Pisk æggehviderne meget stive. Pisk ca. 1/3 af sukkeret i og vend forsigtigt resten i med en ske.
Tegn 2 cirkler, hver ca. 22 cm i diameter, på bagepapir.
Fordel dejen i cirklerne.
Bag marengsbundene 50-60 min. ved 125 grader
Lad bundene svale lidt på pladen, før de forsigtigt lempes over på en bagerist for at blive kolde.
Fyld:
Pisk fløden til skum. smag til med creme fraice og flormelis, skær æblerne i mindre stykker og bland æblerne i flødeskummen og fordel fyldet mellem bundene.
150 g sukker (knap 2 dl)
Fyld
3 dl piskefløder
3-4 tsk flormelis
1 ½ creme fraice 38 %
1½ el. 2 æbler
evt. karamel
Pisk æggehviderne meget stive. Pisk ca. 1/3 af sukkeret i og vend forsigtigt resten i med en ske.
Tegn 2 cirkler, hver ca. 22 cm i diameter, på bagepapir.
Fordel dejen i cirklerne.
Bag marengsbundene 50-60 min. ved 125 grader
Lad bundene svale lidt på pladen, før de forsigtigt lempes over på en bagerist for at blive kolde.
Fyld:
Pisk fløden til skum. smag til med creme fraice og flormelis, skær æblerne i mindre stykker og bland æblerne i flødeskummen og fordel fyldet mellem bundene.
Havde sat billede af marengskagen i facebook og der var en der gerne vil have opskrift, så den sætter jeg gerne igen.
2 kommentarer:
mmmh, mamaq, sikke en god kage og nem opskrift :-) laver den for anden gang :-) Qujanaq.
Illillu :) det var godt, den er også god :)
Send en kommentar