Chokolade med kanel
Bunde:
3 æg
175 g sukker
100 g smør el. margarine
1 dl vand
200 g mel
1 tsk kanel
2 tsk bagepulver
Fyld og pynt
100 g mørk chokolade
1 spsk fløde
2½ dl. Piskefløde
Valnødder
Bunde:
3 æg
175 g sukker
100 g smør el. margarine
1 dl vand
200 g mel
1 tsk kanel
2 tsk bagepulver
Fyld og pynt
100 g mørk chokolade
1 spsk fløde
2½ dl. Piskefløde
Valnødder
-
Pisk æg og sukker skummende. Giv fedtstof og vand et opkog og hæld den varme blanding i æggene under piskning. Bland mel, kanel og bagepulver og rør det forsigtig i dejen. Kom dejen i en velsmurt hjerteform eller springform ca. 22 cm. I diameter. Bage kagen ca. 40 min. Ved 175 grader. Lad kagen svale lidt i formen før den forsigtigt vendes ud og afkøles. Smelt ca. 75 g af chokoladen med fløden. Del kagen 2-3 bunde og pensl bundene med den og smeltede chokolade. Pisk fløden til skum. Læg bundene sammen med flødeskum og kom resten over den øverste bund. Riv den resterende chokolade og drys over kagen. Pynt med valnødder.
Pisk æg og sukker skummende. Giv fedtstof og vand et opkog og hæld den varme blanding i æggene under piskning. Bland mel, kanel og bagepulver og rør det forsigtig i dejen. Kom dejen i en velsmurt hjerteform eller springform ca. 22 cm. I diameter. Bage kagen ca. 40 min. Ved 175 grader. Lad kagen svale lidt i formen før den forsigtigt vendes ud og afkøles. Smelt ca. 75 g af chokoladen med fløden. Del kagen 2-3 bunde og pensl bundene med den og smeltede chokolade. Pisk fløden til skum. Læg bundene sammen med flødeskum og kom resten over den øverste bund. Riv den resterende chokolade og drys over kagen. Pynt med valnødder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar