Min ynglingskage, den er så god og let.
Mandelkage
200 g mandler
200 g sukker
3 æg
Skum 1½ creme fraiche 38 pct.
1 spsk florsukker
2 tsk vaniljesukker
Mandelkage
200 g mandler
200 g sukker
3 æg
Skum 1½ creme fraiche 38 pct.
1 spsk florsukker
2 tsk vaniljesukker
Pynt:
bær
chokolade
Hak mandlerne. Del æggene i hvider og blommer. Pisk æggeblommer og sukker godt sammen og kom de hakkede mandler i. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen, der er dejlig sej.
Hæld dejen i en smurt springform med bagepapir i bunden og bag kagen i 30-35 minutter ved 200 grader.
Pisk fløden næsten stiv og bland creme fraiche i. Sigt florsukker og vaniljesukker over og vend det forsigtigt i.
Bred skummet ud over den afkølede kage og pynt med bær og/eller hakket chokolade.
bær
chokolade
Hak mandlerne. Del æggene i hvider og blommer. Pisk æggeblommer og sukker godt sammen og kom de hakkede mandler i. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen, der er dejlig sej.
Hæld dejen i en smurt springform med bagepapir i bunden og bag kagen i 30-35 minutter ved 200 grader.
Pisk fløden næsten stiv og bland creme fraiche i. Sigt florsukker og vaniljesukker over og vend det forsigtigt i.
Bred skummet ud over den afkølede kage og pynt med bær og/eller hakket chokolade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar